АНОНСИ

ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС “ПЪТЯТ КЪМ МУГЛА”

 ОНЛАЙН ФОТОКОНКУРС"ПЪТЯТ КЪМ МУГЛА"

 

РЕГЛАМЕНТ

1. Право на участие имат всички фотографи участвали във фотопленери "Забравените Родопи" от 2010 г. до сега. В групата на Фотоклуб "Осмо изкуство" във фейсбук ще бъде създадена галерия, в която да качвате снимките за конкурса. Ако не сте член на групата, моля да подадете заявка и тя ще бъде одобрена.

2. Всеки член на групата може да качи в албума "Пътят към Мугла" неограничен брой фотографии за участие в конкурса до 31 август 2020 г. Необходимо е в коментар под снимката да посочите, по време на кой фотопленер през годините сте я заснели.

3. В конкурса се допускат за участие само авторски фотографии. Участниците са длъжни, при съмнения относно авторството, при поискване да представят на организаторите оригиналните нередактирани кадри.

4. Необходимо е снимките, участващи в конкурса да отговарят на зададената тема и да притежават естетическа стойност. Организаторите на конкурса си запазват правото да отстраняват по свое усмотрение от албума всички фотографии, които не отговарят на тези изисквания, нарушават етичните норми или действащото законодателство или представляват кадри тип „семеен албум".

5. Жури съставено от представители на Фотоклуб "Осмо изкуство", Фотографски Системи ООД, Стил Травел и х-л Мугла ще избере 3-те най-добри фотографии, които ще получат наградите осигурени от х-л Мугла и Фотографски системи ООД.

6. Галерията във фейсбук може да намерите ТУК!

 

7. Награди: 

 

- Награди на журито

I награда - Две нощувки със закуски за двама в хотел Мугла.

II награда - Ежедневна раница за лап топ Lowepro SleevePack 13 Bk.

III награда - Щипка за смартфон Joby GripTight ONE Mount

 

8. Представители на организаторите могат да качват снимки в албума, но нямат право да участват в конкурсната надпревара и разпределението на наградите.

9. Правата върху снимките, участващи в конкурса остават изцяло на автора. Участникът в конкурса предоставя на организаторите правата за публикация на творбите, с които участва, за промоционални цели на конкурса. Авторите на наградените снимки в конкурса предоставят на организаторите правата за публикация на наградените творби в рекламни и PR материали на организаторите без ограничения.

10.  За въпроси относно конкурса, моля пишете на E-mail - info@8artclub.com