АНОНСИ

PHOTOKINA 2016

 

 

Специално от Кьолн - Предварителния ивент на Sigma за Фотокина 2016!

Предварително събитие за обявяване на новите обективи Sigma и част от презентацията на г-н Кацуто Ямаки - директор на Sigma Corp.

 

Корпорация Sigma навлиза на пазара на обективи за кинокамери. Беше представена новата продуктова линия, наречена “SIGMA Cine Lenses” – обективи създадени специално за нуждите на кинематографията.

В света на цифровата филмова продукция се търси все по-висока резолюция на изображението, така че новите висококачествени кинообективи на Sigma са създадени специално за най-новите цифрови кинокамери. Sigma е разработила собствена производствена система, чрез създаване на необходимите технологии за серийно производство на обективи с възможност за заснемане с ултра-висока резолюция.
Компанията смята, че тази нова линия кинообективи може да създаде фундаментална промяна в цифровата филмова продукция и да предостави нови решения за кинематографистите благодарение на:

● Ненадминатите стойности – изключително високо качество на оптиката в своя клас, съчетано с компактен дизайн;
● Широката гама от обективи за професионална употреба;
● Оптимизирани модели кинообективи, които са съвместими с най-новите цифрови технологии за заснемане;

На първо време Sigma планира да пусне два модела варио обективи в Япония и САЩ, предназначени за EF и E-mount камери. В последствие, още варио обективи и пет модела прайм обективи ще бъдат представени на пазара през 2017г. Sigma планира на следващ етап да разработи допълнителни модели обективи, съвместими с PL камери. Най-новата информация последователно ще се обновява на официалния уебсайт: http://www.sigma-global.com/en/cine-lenses/.