ФОТОПЛЕНЕРИ

ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ “ОСМО ИЗКУСТВО” ПОНЕ ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО – ДА СЕ ВИДИМ В ГАБРОВО

ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ "ОСМО ИЗКУСТВО"

ПОНЕ ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО - ДА СЕ ВИДИМ В ГАБРОВО

08 - 10 АПРИЛ 2022 г.

Със съдействието на Sigma - специални обективи за специални места!

 

Скъпи приятели, 


След двугодишна пауза, наложена ни от епидемиологичната криза, решихме да възобновим формата "Годишна сбирка" и въпреки, че не е нито края, нито началото на годината (времето на годината, по което провеждахме годишните клубни сбирки до 2019 г.), да се съберем в "Центъра" на България - гр. Габрово и да се видим, поразходим заедно и поснимаме. Надяваме се, че и настъпващата пролет ще ни даде възможност за много хубави приятни фотографски изживявания.

Настаняването ще бъде в хотел "МАК" в гр. Габрово, при цена за две нощувки (петък и събота) в двойна стая - 90 лева на човек. 

Местата са ограничени, така че побързайте със записването, което можете да направите до 31 март, включително. Както ще видите от програмата на срещата планираме: две нощувки на 8-ми и 9-ти април; време за снимане в Габрово, Етъра и околностите, възможности за фоторазходки до Соколския манастир, Дряново и Дряновския манастир, гр. Трявна и др., както и традиционната  "тържествена вечеря", последваща фотографските ни разходки и отпътуване на 10-ти април. По време на "тържествената" вечеря ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите за 2022 година инициативи и мероприятия на "Фотоклуб Осмо изкуство".

 

Ако има желаещи може да организираме и прожекция на кадри заснети по време на вирусната пауза или пък заснети на място по време на фоторазходките от настоящата годишна среща. В неделя - 10 април,  преди да поемем обратно към родните си места предлагаме да спазим традицията и да посетим Паметникът на свободата на връх Свети Никола.  

КРАТКА, НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНА, НО ЗАБАВНА ПРОГРАМА

 

08.04.2022 - ПЕТЪК

Около 16:00 ч. - пристигане и настаняване в Хотел "МАК", гр. Габрово.

- Свободно време за разходки, снимане, почивка

19:00 ч. - Запознаване с техниката предоставена за участниците от Фотографски системи.

- Презентация представяне - Sigma I Series - новите компактни прайм обективи за безогледални системи или, когато размера и теглото имат значение - конферентна зала в хотела.

- Време за вечеря.

09.04.2022 - СЪБОТА

- Свободно време за разходки, снимане и почивка. Възможни дестинации за разходки: 

 

Архитектурно-етнографски комплекс "Етъра", Соколски манастир, архитектурен резерват с. Боженци, Иваниловски водопад, Дряново и Дряновския манастир, гр. Трявна, Местността Узана и др.

Около 20:00ч. - "Тържествена" вечеря в ресторанта на хотела.

 

10.04.2022 - НЕДЕЛЯ

- Закуска

Свободно време за снимане и разходка в гр. Габрово

- Отпътуване. Желаещите може да спазим традицията и преди да потеглим към дома,  да се разходим до връх Шипка, като изкачим стъпалата и си направим обща снимка на върха.

 

ЗАПИСВАНЕ И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Местата за настаняване са ограничени и попълването им става по реда на подаването на заявка и заплащане на таксатаучастие. 

Желаещите да участват в годишната среща на Фотоклуб "Осмо изкуство", трябва да попълнят онлайн формата за записване и в тридневен срок да направят предплащане на таксата за участие, за да потвърдим резервациите на хотелите. 

 

СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ - 31 март 2022 година ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА! 

 

Записването може да стане ТУК!

 

Цена за участие в годишната среща на Фотоклуб "Осмо изкуство" при настаняване в двойна стая - 90 лв. 


Плащане:

по банков път по сметка:

"СТИЛ ТРАВЕЛ" ЕООД

Про Кредит Банк

IBAN:BG61PRCB92301015455824

BIC:PRCBBGSF

или в брой в офиса на туристическа агенция Стил Травел - София, бул, "Васил Левски" 8.

 

ЗАПЛАЩАНЕТО НА 100% ОТ СУМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ДО 31 МАРТ 2022  год!

 

Цената включва:

- Заявеният брой нощувки със закуски в Хотел МАК

 

Цената не включва:

- Транспорт

- Обеди и вечери.

- Лични разходи

 

Забележка:
Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел подобряването на организацията и качеството на мероприятието.

 

За повече информация:

02 963 58 39 - ТА Стил Травел

02 444 26 61 - Фотоклуб Осмо изкуство