АНОНСИ

НАГРАДЕНИ СНИМКИ - ФОТОКОНКУРС КЕРКИНИ - ПО СЛЕДИТЕ НА ПРЕЛЕТНИТЕ ПТИЦИ!

ФОТОКОНКУРС "ЕДИН ДЕН НА ЕЗЕРОТО КЕРКИНИ - ПО СЛЕДИТЕ НА ПРЕЛЕТНИТЕ ПТИЦИ! - НАГРАДЕНИ АВТОРИ И ОКОНЧАТЕЛНА СЕЛЕКЦИЯ


В минифотопленера участваха 51 човека. От тях 15 участници изпратиха общо 42 кадъра за участие в конкурса за най-добра снимка направена по време на минипленера.

 

На 15 ноември жури в състав:

 

1.    Николай Николчев - Управител на АртЕкспрес - председател на журито

2.    Светослав Драгиев - Управител на Фотографски системи - член на журито

3.    Борислав Тончев - представител на БДЗП - член на журито

взе следното решение:

От изпратените за участие 42 снимки от 15 автора, допусна до финалната селекция 25 снимки на 14 автора.


Присъдени бяха следните награди:

1.    Първа награда: ваучер за 50 лв. от АртЕкспрес - "Създайте свой собствен Арт Шедьовър" се присъжда на Вася Константинова за следния кадър:

 

ArtExpress-VK

 

2.    Втора награда: Фото-видео чанта Lowepro от Фотографски системи  се присъжда на Антонио Георгиев - за следния кадър:

 

PhotoSystems - AG

 

3.    Поощрителна награда: Калъф за фотоапарат Acme Made от Фотографски системи се присъжда на Мартин Янакиев - за следния кадър:

 

PhotoSystems - MJ

 

4.    Поощрителна награда: отпечатване на снимка в размер 20х30 см. и каширане върху пенокартон 5 мм. от АртЕкспрес се присъжда на Минка Стоянова - за следния кадър:

 

ArtExpress-MS

 

ЧЕСТИТО НА НАГРАДЕНИТЕ!

 

Окончателната селекция на кадрите от минифотопленер "Един ден на езерото Керкини" може видите в следната галерия - http://www.8artclub.com/concursi/kerkini/index.html

Отношенията с авторите на отличените фотографии ще бъдат уредени по реда на Закона за авторското право и сродните му права.

Наградените автори могат да получат наградите си съответно:

1.    Наградите на АртЕкспрес - в офиса на фирма АртЕкспрес, София, ул. „Проф. Николай Райнов" №9, телефон 02 9369 500, работно време - от понеделник до петък, от 8,00 до 17,30 часа.

2.    Наградите на Фотографски системи - в офиса на Фотографски системи ООД, София, ул. Обелско шосе №18, тел: 02 444 26 61, работно време - от понеделник до петък, от 10,00 до 19,00 часа.

По преценка на журито фотографиите допуснати до финалната  селекция могат да бъдат включени в годишни и ретроспективни изложби на "Сдружение Фотоклуб Осмо изкуство".