ФОТОПЛЕНЕРИ

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР “НОЩНА ФОТОГРАФИЯ НА ЗВЕЗДНОТО НЕБЕ”

ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР "НОЩНА ФОТОГРАФИЯ НА ЗВЕЗДНОТО НЕБЕ" СЪС SIGMA И ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА НИКИ ПАНДЕВ

29 НОЕМВРИ 2019 ГОД.

Семинарът се провежда в рамките на "Дни на Sigma 2019"

 

Организатори:

- Фото Клуб "Осмо Изкуство" и Фотографски системи - официален дистрибутор на Sigma, Rotolight, Dedolight, Carpetlight, BlackRapid, LensCoat и Walther Design за България

 

Със съдействието на:

- Sigma

- ТА "Стил Травел"

- Photo Shop.BG - партньор на Фотоклуб "Осмо изкуство" за програмата Клубни карти 

 

Водещ:                

- НИКИ ПАНДЕВ, фотограф, преподавател във PhotoSchool

 

В първата вечер на Годишната сбирка на Фотоклуб "Осмо изкуство" предлагаме на Вашето внимание един практически семинар на тема "Нощна фотография на звездното небе". Тайните на нощната и астро фотографията ще ни разкрие Ники Пандев, известен български фотограф и преподавател във Photoschool. За участниците ще бъдат осигурени подходящи обективи на Sigma за фотография на нощни пейзажи и звездно небе.

За локация за нощните снимки сме избрали яз. Жребчево - района на потопената църква. Резервни локации - яз. Копринка или връх Бузлуджа.

Участието в мини уъркшопа с Ники Пандев, е с отделно записване от Годишната среща и отделна такса участие със символичен размер.

Снимки на Ники Пандев може да видите в профила му в инстаграм и страницата му във фейсбук:

 

ПРОГРАМА

До 16:00 ч. - пристигане и настаняване на участниците в Годишната сбирка на Фотоклуб "Осмо изкуство" в хотел Зорница, гр. Казанлък.

17:15 - 18:00 ч. - кратко въведение в темата на семинара, основни теоретични постановки при нощната фотография и снимането на звезди и запознаване с осигурената  техника - лоби бара на хотел "Зорница".

Около 19:15 ч. - Потегляне към избраната локация. 

От около 20:00 ч. - Пристигане на избраната локация и време за снимане. 

Транспорта до локацията за снимане ще се извършва с колите на участниците. Тези, които не разполагат със собствен транспорт трябва да отбележат във формата за записване за семинара в полето "Забележка", че имат нужда от транспорт за вечерта на 29 ноември, за да направим разпределение по наличните автомобили.

 

Програмата на семинара може да претърпи промени в зависимост от времето и  снимачните условия!

 

Осигурена техника от Фотографски системи - подходящи за целите на семинара обективи Sigma за пълноформатни безогледални и огледално-рефлексни фотокамери от сериите Art, Sports, Contemporary. 

 

СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Краен срок за записване - 24 ноември 2019 година ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА!

Желаещите да участват в семинара, трябва да попълнят онлайн формата за записване и в тридневен срок да направят плащане на таксата за участие, след което ще получат потвърждение, че заявката им е приета. 

Записването може да стане ОТ ЛИНКА В КРАЯ НА ТАЗИ СТРАНИЦА НАД ГАЛЕРИЯТА!

 

Цена за участие - 20 лв. с включено ДДС

 

Плащане на таксата участие в пленера:

"СТИЛ ТРАВЕЛ" ЕООД

Про Кредит Банк

IBAN:BG61PRCB92301015455824

BIC:PRCBBGSF

или в брой в офиса на туристическа агенция Стил Травел - София, бул, "Васил Левски" 8.

 

Участниците в Годишната сбирка на Фотоклуб "Осмо изкуство" могат да платят таксата за участие в семинара, заедно с плащането на таксата за участие в годишната сбирка на клуба.

 

Уъркшопа ще се проведе при минимум 8 записани участници.

 

Преференции:

- Участниците в семинара ще могат да ползват обективи Sigma за Canon, Nikon, Sony Е и Leica L (Panasonic, Sigma) както и адаптер Sigma MC-11 за обективи на байонет Canon към Sony E-mount.

- Талон за отстъпка в съответствие с условията на специалните предложения валидни по време на "Дни на Sigma 2019".

- Всички участници в пленерите на фотоклуб "Осмо изкуство" получават право да поръчат безплатно клубна карта осигуряваща преференции за участие в клубните мероприятия и при покупка на фототехника от www.photo-shop.bg.

 

Авторски права

Правата върху снимките остават изцяло на автора. Организаторите на семинара   запазват правото да ползват снимките от него с цел популяризирането му.

 

Забележка

- Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел подобряването на организацията и качеството на организираните от тях мероприятия.

- Обективите и фотокамерите, които ще бъдат осигурени за семинара са единични бройки и желаещите да ги ползват ще трябва да се редуват.

 

За допълнителна информация: 

Тел: 02 444 26 61 

Е-мейл: info@8artclub.bg

 

В галерията по-долу може да видите нощни пейзажи и кадри на звездното небе заснети от Ники Пандев.