ФОТОПЛЕНЕРИ

ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ “ОСМО ИЗКУСТВО” В “ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ”

ГОДИШНА СРЕЩА НА ФОТОКЛУБ "ОСМО ИЗКУСТВО"

В "ДОЛИНАТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ЦАРЕ"

29 НОЕМВРИ - 1 ДЕКЕМВРИ 2019 г.

Скъпи приятели,

Тази година решихме да направим традиционната годишна сбирка на клуба в края на настоящата година, а не както до сега в началото на следващата, тъй като през януари и февруари 2020 ще проведем планираните фотопътешествия до островите Занзибар и Куба.

В края на месец ноември 2019 г. Ви каним в гр. Казанлък, хотел "Зорница", да се срещнем със съмишленици и заедно да се разходим до бреговете на язовирите  Копринка или Жребчево или да се качим до върховете Шипка или Бузлуджа. 

Вечерта на 30-ти ноември ще се съберем на традиционната "тържествена вечеря", по време на която ще разкрием и част от плановете ни за предстоящите инициативи и мероприятия на "Фотоклуб Осмо изкуство" за 2020 година, а може и да разгледаме и снимки от по-интересните мероприятия проведени през 2019 г. 

Цената за две нощувки (петък и събота) със закуски при настаняване в двойна стая е 76 лева на човек. Тези, които не могат да дойдат на сбирката от петък - 29 ноември 2019 г. могат да резервират участие в годишната сбирка на клуба с една нощувка, като уточнят това при записването.

Местата са ограничени, така че побързайте със записването, което можете да направите до 24 ноември 2019 г., включително.

 

Като част от мероприятията в рамките на "Дни на Sigma 2019", които провеждаме заедно с Фотографски системи - официалният дистрибутор на Sigma за България, в първия ден или по-скоро първата вечер на годишната сбирка ще проведем и едно практическо занятие на тема "Нощна фотография на звездното небе" под ръководството на Ники Пандев от PhotoSchool. Конкретна локация за нощните  снимки ще изберем на място, като за сега планираме няколко възможни локации - яз. Жребчево - района на потопената църква и резервни локации - връх Бузлуджа или яз. Копринка. Разбира се, за участниците в занятието по "Нощна фотография на звездното небе" ще бъдат осигурени светлосилни широкоъгълни обективи Sigma, подходящи за снимане на нощни пейзажи, звезди и млечен път.

Мини уъркшопа "Нощна фотография на звездното небе" с Ники Пандев е със самостоятелна програма, записване и символична такса участие. Повече информация и подробна програма може да прочетете ТУК!

 

КРАТКА, НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНА, НО ЗАБАВНА ПРОГРАМА

 

29.11.2019 - ПЕТЪК

Около 16:00 ч. - пристигане и настаняване в Хотел Зорница, Казанлък.

- Свободно време за разходки, снимане, почивка - възможни посоки за разходка - язовир Копринка и околностите на Казанлък.

- Време за вечеря.

19:00 - 24:00 ч. - Практически семинар "Нощна фотография на звездното небе" със Sigma и под ръководството на Ники Пандев от PhotoSchool - с отделно записване за участие и отделна програма, която може да прочетете ТУК!

Практическият семинар "Нощна фотография на звездното небе" със Sigma и Ники Пандев е със самостоятелна програма и записване на страницата на Фотоклуб "Осмо изкуство" и символична такса за участие, която можете да заплатите заедно с плащането на таксата за участие в годишната сбирка на клуба.

 

30.11.2019 - СЪБОТА

Преди обяд - свободно време за разходки в гр. Казанлък и околностите, снимане и почивка. Възможни посоки за разходка - язовир Копринка, връх Шипка, връх Бузлуджа  и околностите на Казанлък.

Около 20:00 ч. - "Тържествена" вечеря в ресторанта на х-л "Зорница"

 

01.12.2019 - НЕДЕЛЯ

- Закуска

Свободно време за снимане и разходки.

- Отпътуване.

 

ЗАПИСВАНЕ И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Местата за настаняване са ограничени и попълването им става по реда на подаването на заявка и заплащане на таксата участие. 

Желаещите да участват в годишната среща на Фотоклуб "Осмо изкуство", трябва да попълнят онлайн формата за записване на страницата на Стил Травел и в тридневен срок да направят предплащане на таксата за участие, за да потвърдим резервациите на хотела. 


СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ - 24 ноември 2019 година ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА!

 

Записването може да стане ТУК!

 

Цена за участие в годишната среща на Фотоклуб "Осмо изкуство" при настаняване в двойна стая:

- с две нощувки - 76 лв.

- с една нощувка (събота срещу неделя) - 39 лв. 

 

При настаняване в единична стая цените са както следва:

- с две нощувки - 125 лв.

- с една нощувка (събота срещу неделя) - 65 лв. 

 

Плащане на таксата за участие в годишната сбирка на Фотоклуб "Осмо изкуство".

по банков път по сметка:

"СТИЛ ТРАВЕЛ" ЕООД

Про Кредит Банк

IBAN:BG61PRCB92301015455824

BIC:PRCBBGSF

или в брой в офиса на туристическа агенция Стил Травел - София, бул, "Васил Левски" 8.

 

Цената включва:

- Заявеният брой нощувки със закуски в Хотел Зорница, Казанлък.

 

Цената не включва:

- Транспорт

- Обеди и Вечери

- Лични разходи

- Участие в Мини семинар "Нощна фотография на звездното небе" с Ники Пандев

 

Забележка:
Организаторите си запазват правото на промени в програмата с цел подобряването на организацията и качеството на мероприятието.

 

За повече информация:

02 963 58 39 - ТА Стил Травел

02 444 26 61 - "Фотоклуб Осмо изкуство"

 

Фотография: Веселин Бонев и Фотоклуб "Осмо изкуство"